Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Outriders Broadcast, ένα μηνιαίο show με νέα για τον τίτλο (trailer)

Η Square Enix ανακοίνωσε το Outriders Broadcast, ένα νέο μηνιαίο show με νέα για τον τίτλο της People Can Fly. Το πρώτο από τα επεισόδια θα μεταδοθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου και 19.00 ώρα Ελλάδας και θα περιλαμβάνει στοιχεία για το gameplay, περιοχές, δυνάμεις που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάλυση των χαρακτήρων και ενημέρωση γύρω από την πρόοδο της φάσης ανάπτυξης. Θα είναι διαθέσιμο μέσα από τα επίσημα κανάλια της εταιρείας σε YouTube και Twitch, ενώ θα δίνει μηνιαίο ραντεβού με τους fans για νεότερα σχετικά με το πως αναπτύσσεται το project. Το Outriders έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και αναμένεται στην φετινή εορταστική περίοδο. Δείτε ένα πρώτο trailer για να καταλάβετε τι σας περιμένει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*